FAQ

OVER FRESHTAILORS

FreshTailors is de t-shirtwinkel van Ralph Kuiper. Sinds 2006 houdt Ralph zich al bezig met het bedenken en ontwerpen van grappige en leuke t-shirt designs. Dat dit creatieve proces zorgt voor een hoop plezier en enthousiasme is een feit. De bedoeling is dan ook dat onze bezoekers en klanten er minstens net zoveel plezier aan beleven als wij met het dragen ervan. Momenteel is FreshTailors een one-man-team maar wie weet wat de toekomst biedt.

FRESHTAILORS EN SPREADSHIRT ZIJN PARTNERS. WAT HOUDT DIT IN?

Als fullfilmint bedrijf houdt Spreadshirt zich bezig met het drukken van o.a. t-shirts, facturering, verzending en nog veel meer. FreshTailors ontwerpt de shirts en houdt zich bezig met de content, campagnes en het beheer van de website. Heb je problemen met het plaatsen van een bestelling of heb je vragen over retourneren kun je deze sturen naar service@spreadshirt.nl.

WELKE DRUKTECHNIEKEN WORDEN ER GEBRUIKT?

Spreadshirt biedt verschillende druktechnieken zoals digitale-, flex- of flock-druk. Wanneer je een product besteld, is de passende druktechniek al ingesteld omdat deze uit het formaat van het design resulteert. Vector designs zijn bv. geschikt voor flex-, flockdruk en thermosublimatie, pixel designs voor digitale druk en thermosublimatie. We vertellen je hier hoe de verschillende druktechnieken eruit zien en wanneer ze worden gebruikt.

WAT ZIJN DE LEVERTIJDEN EN BEZORGKOSTEN?

Wij verzenden naar een hoop plekken en bestemmingen, hier zijn verschillende kosten aan gebonden. Ga naar verzending & levering voor meer informatie.

HET SHIRT DAT IK HEB BESTELD PAST OF BEVALT NIET. WAT NU?

Spreadshirt voert faire retourregels. Mocht het shirt op een of andere manier niet bevallen kun je deze binnen 30 dagen retourneren en omruilen voor een nieuwe of je kiest voor het volledige aankoopbedrag terug in zoverre dat het bestelde product niet door jou persoonlijk is ontworpen. Bekijk de voorwaarden hier.

HOE BESTEL IK DE JUISTE MAAT SHIRT?

Elk product heeft zijn eigen maattabel. In het maattabel worden de breedte en de hoogte van het desbetreffende product in centimeters aangegeven. Twijfel je over de maat van een shirt die je wil bestellen? Meet de breedte en hoogte van b.v. een shirt uit je kast dat jou als gegoten zit en vergelijk deze maten met die van het maattabel. Op deze manier voorkom je een verkeerde keus. De maattabel staat bij elke productpagina onderaan. Het productpagina open je door op het ontwerp te klikken.

HOE ZIT HET MET DE BETALINGSMOGELIJKHEDEN?

De beschikbare betaalmogelijkheden zijn afhankelijk van het land waar besteld is, en het eindbedrag van je bestelling. Je kunt op dit moment helaas niet op rekening betalen bij Spreadshirt. Meer informatie vind je hier.